Bu ürün 3750 kez ziyaret edildi.
kaliteli amerikan cam filimleri ,llumar,global,solarmaster,gibi marka filimler A.R.R cam filimleri,bursadaFirma Detayina Git

Bu ürün 3750 kez ziyaret edildi
Ürün Adı
:kaliteli amerikan cam filimleri ,llumar,global,solarmaster,gibi marka filimler A.R.R cam filimleri,bursada
Açıklama:

uvkoruma UV Koruma, otomobil camlarını karartmadan ve boyamadan UV ışınlarının %99,9’unu içeri girmesini engeller. Deri ve kanser hastalıklar kuruluşu sizi ve ailenizi ultraviole ışınlara karşı cam filmi kullanarak korunmanızı tavsiye eder. UV Koruma Kalkanı arabanızın görünmeyen koruyucusudur.Otomobilinizi korumasız olarak kullandığınız sürece her zaman risk altında, zararlı güneş ışınlarından meydana gelebilecek hasarlara karşı korumasızsınız demektir UV Filmi ile kaplanmış otomobil camları bu riskleri ortadan kaldırmaktadır. Camlara takılmış bir güneş gözlüğü vazifesi görmektedir ve camdan içeriye giren UVA ve UVB ışınlarını % 99 oranında engellemektedir. Isı ve Işık Kontrolü film Kışın araçların içine camlardan soğuk hava gelmesiyle birlikte insanlar daha fazla ısınabilmek için gereksiz yere daha fazla yakıt tüketimine maruz kalır. Yazında aynı şekilde sıcak havalarda içerideki ısı kontrolü sağlanamaz. Az düzeyde ısı ve ışık yansıtan oto cam filmi camin iç yüzeyine kaplanarak %30 isi kaybını azaltır. Emniyet ve Güvenlik guvenlikKaza anında uçabilecek cam parçaların bir bütün olarak yerinde kalmasını sağlayarak, muhtemel yaralanmalara karşı da korur. UV güneş koruması, araba camın daha zor patlaması ile birlikte normal camlara nazaran hırsızların arabaya girmesini de zorlaştırmaktadır. Bir kaza, soygun vs.. Cam kırıkları da etrafa yayılıp yaralanmalara neden olabilmektedir. SUV filmi parçalanmış araba camını görünmeyen bir kaplama film sayesinde bir bütün halinde etrafa saçılmadan sabit tutar.Bu kaplama bir cismin cama atılması sonucu camın parçalanıp etrafa dağılmasını engelleyip camı bir bütün halinde kalmasını sağlar. SUV Kaplama, otomobil camının kırılıp yayılmasını engellemesi dışında hırsızlara karşı da caydırıcı bir niteliğe sahiptir. Koruyucu film camların patlamasını zorlaştırdığı gibi otomobile hırsızların girmesini da büyük bir oranda zorlaştırmaktadır. Hırsızlar otomobilinize hızlı bir şekilde girmenin zor olduğunu bildikleri takdirde değerli eşyalarınızı çalmakta daha isteksiz olurlar.